Hoppsan hejsan kära läsare.

Så har man fått ackupunktur här i livet också. Sju nålar. Fem i huvudet och två i fötterna. Har ett blåmärke mellan ögonen. Ska man få det? Inte är huvudvärken borta heller. Men det är kanske lite bättre. Ska dit imorgon igen iallafall.

Vad händer annars? Vincent har fått en liten syssling. Lilla Alfred har äntligen kommit till världen :) Han är ljuvlig. Vi var hos Kiki i helgen och fick träffa både honom och de stolta föräldrarna.





Sen har vi även börjat ge lillen lite välling. Det gör susen när han ska sova. Vi brukar lägga honom vid sju och så äter han lite vid två och vaknar någon gång vid fem-sex på morgonen. Det är underbart att få sova lite mer på nätterna. Vi har honom inte i vår säng längre heller och det är också guld.

Snart fyller jag 21 också. På onsdag nästa vecka faktiskt. Ska kanske ha lite barnvakt då på fredagen eller lördagen och hitta på något roligt på kvällen. Kanske gå till någon mysig liten krog eller så. Vi får se vad som händer. Annars är det inte så speciellt att fylla år nu för tiden. Var roligare när man var liten.

Nu blir det lite kvällsfrukt för magen kurrar.
Puss!

Måndagmorgon

Här sitter man ensam i soffan och funderar på ifall man vill sätta ner sina barfota små fötter och kila iväg och göra sig lite frukost. Utanför fönstret skiner solen och Martin tog med sig lillen och åkte till en kompis på en kaffe nyss. Det där med ensam är ju en tolkningsfråga. Jag har ju faktiskt sju små kycklingar som piper här bredvid. Dom äter som gamar. Kastar sig över de små fröna vi lägger in.

Igår klippte jag Martin. Han var trött på det långa så vi provade att klippa lite kortare. Det var ovant att se honom i kort hår men det blev ganska bra. Han ser 20 år yngre ut nu iallafall :)


Annars gör vi inte så mycket här hemma. Njuter av att det är sol. Jag väntar på posten som jag hoppas kommer snart. Traderapaket och kod till antagingen för sommarkurser hoppas jag finnas där.
Det är kul med tradera. Man kan sitta hur länge som helst och kika där.

En liten bild på kycklingarna också sen springer jag och sätter på mig tofflorna och gör frukost :)


När Ottilia fyllde år

Vi har varit på kalas för ett par dagar sen eller så. Det var lilla söta Ottilias tur.
Lägger upp lite bilder på älsklingarna.



Fikadags :)



Älskling och Hilma



Annika och Hilma



Sju år! :)

Mitt lilla bus.

Ibland finner jag liksom ingen inspiration till att skriva. Det känns lite som att jag skriver samma sak varje dag.
Det blir lite svårt att variera sina inlägg när man gör samma sak fö det mesta.

Men idag har jag gjort något jag inte gjort någon annan gång. Jag har nämligen tagit med mig Vincent i lilla bilen och åkt ner till krokek och varit på babymassage. Det var mycket trevligt att komma ut lite och träffa lite andra mammor. Vincent som somnade i bilen dit var lite trött men det visade sig inte förrän när massagen var klar. Han tyckte att allt annat runt om honom var mer spännande än att mamma försökte massera honom tror jag. Han såg sig runt hela tiden och lade sig på magen. Haha. Men huvudsaken är ju att han hade det roligt.

Idag hoppas jag på att vi ska åka och köpa lite kycklingar. Vi får se om de har några kvar :)
Nu vaknar lille V så vi ska mysa!! Sen ska jag nog ta mig en liten powernap så man blir lite piggare.

Pussokram !


Skärtorsdag och första april

Dagen började tråkigt. Jag ville sova. Vincent ville gå upp. Martin var påväg till skolan.
Självklart vann jag inte våran lilla kamp. Det som var ännu mer tråkigt var att jag råkade slå i Vincents huvud med min armbåge när vi låg och myste i sängen. Gud vad dåligt jag mådde när han grät. Men det gick över väldigt fort och efter ett samtal till Kiki kunde jag lugna ner mig. Stackars lilla Vincent.

Vi har köpt kött av våran granne Affe idag också. Kusin Torsten kom ut och delade med oss. Så nu har vi frysen full med kött :) Danne kom hit för ett tag sen också och vi ska äta entrecote och oxfile med klyftisar. Det blev inte så stor bit av varje köttgrej. Det ska bli smarrigt. Sen ska vi klippa Dan och så ska vi käka lite glass.

Det är ju skärtorsdag idag och hit ut kommer det knappast några söta påskkärringar. Första april är det också men jag kom på att det inte är något roligt att luras. Antingen så luras man om något litet som inte har någon betydelse eller så luras man mycket och det är ju taskigt.

Just nu i denna stund går Martin omkring med Vincent i famnen. Han är nymatad och badad och färdig för sängen. Men han är inte så trött. Eller egentligen är han nog det men visar det inte. Han övar på att prata med höga och låga toner och Martin håller i honom så att han knappt nuddar marken och då går han :) Det är tydligen ganska roligt för han skrattar.

Imorgon blir det kalas för lilla Ottilia som börjar bli stor. Sju år! Det ska bli mys!



Pluttis somnade hos Pappa M förut :)



MysPysen sover så fint



Pappamys



Deeet var roligt!



Jag kan nästan stå helt själv! (bara nästan)


RSS 2.0