Hoppsan hejsan kära läsare.

Så har man fått ackupunktur här i livet också. Sju nålar. Fem i huvudet och två i fötterna. Har ett blåmärke mellan ögonen. Ska man få det? Inte är huvudvärken borta heller. Men det är kanske lite bättre. Ska dit imorgon igen iallafall.

Vad händer annars? Vincent har fått en liten syssling. Lilla Alfred har äntligen kommit till världen :) Han är ljuvlig. Vi var hos Kiki i helgen och fick träffa både honom och de stolta föräldrarna.





Sen har vi även börjat ge lillen lite välling. Det gör susen när han ska sova. Vi brukar lägga honom vid sju och så äter han lite vid två och vaknar någon gång vid fem-sex på morgonen. Det är underbart att få sova lite mer på nätterna. Vi har honom inte i vår säng längre heller och det är också guld.

Snart fyller jag 21 också. På onsdag nästa vecka faktiskt. Ska kanske ha lite barnvakt då på fredagen eller lördagen och hitta på något roligt på kvällen. Kanske gå till någon mysig liten krog eller så. Vi får se vad som händer. Annars är det inte så speciellt att fylla år nu för tiden. Var roligare när man var liten.

Nu blir det lite kvällsfrukt för magen kurrar.
Puss!

Kommentarer
Postat av: daniella

grattis i förskott redan nu :)

2010-04-20 @ 21:40:04
URL: http://daniellagoretti.blogg.se/
Postat av: jajja hansdotter

Grattis i förskott säger jag med för säkerhets skull! Jo man kan få blåmärken ibland. Hoppas du kan gå några ggr och att det hjälper onda huvudet. Jag tror det ska funka! Kram Jajja PS Vilka fina babybilder!!DS

2010-04-21 @ 10:42:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0