Måndag

Hemma efter en dag som har spenderats i Herstaberg med pappsen, Viktoria och Wilma. Niklas och Martin kom sen också. Vincent har varit en liten sol idag. Han är full av energi och kryper runt och ställer sig mot allt. Snart går han :)
Vi skulle åka till Linköping och kolla på en V70 idag men det var några där och kollade på den när vi ringde och de ville köpa den. Men nu är Martin på jakt efter en ny igen. Det vore så skönt om vi slapp tänka på bilar hela dagarna.
Martin var i skolan idag också. Det var roligt vad jag förstod det som. Jag vill också ha en skola att gå till.
Nu ska vi försöka få lillvilden i säng snart. Det är inte alltid så roligt. Dessutom så har han en förmåga att vakna vid tre och vilja gå upp. Skitjobbigt är det. Jag vill verkligen att han ska tycka om att sova. När han sover mycket så är han så glad på dagarna. Tips mottages gärna.
Vart tog sommaren vägen förresten?

Ett nytt försök.

Bloggen har inte varit så prioriterad senaste tiden men det tänker jag ändra på.
Bebis i november. Snart är det november igen. Det innebär att våran s.k. bebis inte är någon bebis längre utan en liten pojke.
Detta år har bara flugit iväg. Det känns å ena sidan som att man har varit förälder i hela sitt liv men å andra sidan så känns det som att det var igår han kom till oss. Man vänjer sig liksom aldrig. Varje dag är en ny dag och man förbluffas gång på gång av älsklingen charm och framsteg. Det är sjukt mycket jobbigare än vad man kan föreställa sig att vara förälder men det är värt det. Det är det verkligen. Det är det bästa som kan hända en. Varje dag har en helt ny mening.
Nog om föräldraskapet. Denna sommar har inte ägnats åt så mycket annat än att ta det lugnt om jag ska vara ärlig. Hade lite besök av nära och kära. Nu är den redan över och imorgon börjar Martin i skolan igen. Det innebär att jag kommer vara med Vincent ensam lite oftare. Jag ska se till att ha en del att göra har jag tänkt så jag inte känner mig ensam här ute i skogen.
Denna höst kommer för övrigt att ägnas åt lite studier, lite företagstänk och lite teater.
Jag ska läsa två kurser på distans. Marknadsföring och digitala bilder. Sedan går jag ett program som heter grogrunden som går ut på att man ska få lite hjälp på traven om man är sugen på att ha ett eget företag. Vilket är min framtida plan. Så det passade bra :)
Teatern är något som funnits i mitt liv i en väldigt många år men som försvann i samband med att jag började i gymnasiet. Men nu kände jag att det var dags att ta tag i det igen. Dels för det är roligt men framför allt för att jag tror att det är bra för min personliga utveckling. Ofta så begränsar jag mig själv genom att sätta upp hinder för mig själv och jag tror att teatern kan hjälpa mig att inte se så skeptiskt på allt.
Vi är mitt uppe i bilköp också. GUD VAD SVÅRT! Man vill ju inte bli lurad liksom. Men man kommer aldrig att kunna vara säker på att en bil fortsätter fungera så snart är detta sökande över. Puuuh.
Detta får bli allt för denna gång. På återseende.
JAG ÄR FASTER TILL EN LITEN WILMA!!! <3
Mitt lilla mystroll. Kärlek.

RSS 2.0