No baby

Ingen bebis ännu. Men snart så hoppas jag det är dags.

Idag ska vi hälsa på Elin och barnen. Sedan ska vi göra potatis-och purjosoppa :)


En tråkdag med lite att göra

Idag har större delen av dagen spenderats i sängen. Det känns så tråkigt att kliva upp när det är regnigt och så är det jobbigt att klä på sig. Hahaha! Nu ångrar jag mig dock eftersom det är försent för att hitta på något och jag knappt fick se dagsljus på hela dagen.

Kvällen kommer att ägnas åt att se film med älskling och äta clementiner :)
Vi får hoppas att morgondagen blir lite mer innehållsrik. En bebis skulle inte sitta helt fel.

Pussokram!

vecka 40 (sen bebis med andra ord)

Man hade ju såklart hoppats på att våran älskling skulle vilja titta fram den 16:e. Helst innan faktiskt. Men man får räkna med att vänta ett tag till. Den som väntar på nåt gott säger man ju :) Det som är jobbigt är att man inte gör så mycket om dagarna. Det kan ju komma igång när som helst. Jag vet ju inte ens hur det ska kännas när det är dags. Alla säger att man vet när det är riktiga värkar men jag vill veta nu :P Det som är bra är att det inte känns lika jobbigt som jag vet att andra tycker att det är. Folk har sagt att det är så jobbigt att jag har blivit så inställd på att det är det att jag inte tycker det. Det kanske det blir om någon vecka eller så ifall det inte har kommit någon bebis då.

Nog om att den 16:e passerat. Idag så vaknade jag vid sex och var upp och gick på toa. Efter det kunde jag inte somna om så vid sju halv åtta någon gång gick jag upp och gav Martin frukost på säng. Han har verkligen varit en klippa dessa månader så det förtjänade han verkligen. Sen så tog jag ett bad och slocknade i soffan. Vaknade och var genomsvett eftersom Martin hade eldat i kaminen så länge. Sedan kom pappa på besök och vi spelade lite kort och lagade lite mat :)

Nu kom Danne och vi ska fika lite och så. Internet har föresten varit dött i en vecka så det är därför jag inte uppdaterat något.

Hejhopp! :)

Imorgon är det bara en vecka kvar! :D:D

Idag har vi varit hos barnmorskan för sista gången. Hoppas vi iallafall. Kollade de vanliga sakerna och allt är som det ska. Sen har vi bara varit hemma. Jag har sovit en del och sedan har vi utkämpat en sjukamp i olika kortspel :) Mitt huvud har inte riktigt hängt med idag och jag har mått lite sisådär. Vi har också varit utan vatten eftersom pumpen hade gått sönder inatt. Det har kommit tillbaka men bör inte drickas första dygnet. Man blir lite handikappad när man inte har fri tillgång till vatten. Speciellt när man ska laga mat.

Nu har vi ätit lite kvällsmat och jag funderar på att krypa till sängs snart. Lite häng framför Tvn innan kanske. Vi måste vänta på att Lingon ska komma in innan vi går och lägger oss. Eller måste och måste det känns bra om sover inne. Han har varit utanför i stort sett hela kvällen och bråkat med Pys pappa. Det har med andra ord varit ett himla liv.

Imorgon är det skolan som gäller för Martin och jag ska hälsa på ellie en sväng har jag tänkt :) Sen ska vi kanske bege oss in till Linköping och hämta en TENS-apparat som man använder som smärtlindring när värkarna startat. Det kan vara värt att prova. Man sätter några elektroder på ryggslutet och stimulerar nervbanorna med el som jag har förstått det.

Det var allt för idag. Imorgon är det bara sju dagar kvar till BF :) Hoppas att det inte blir allt för mycket längre.
Hejhopp!

Kolla in Martins blogg idag :)

Hejsan hoppsan.

Idag bloggar jag på Martins blogg så kika in där istället :) http://martinjimschenstrom.blogg.se/

Ha en trevlig kväll!


Kräk och läckage!

Igår sov jag till klockan tre efter en lång natt med pappa på linköpings gator. Jag tänkte att det inte skulle bli så jobbigt men jag hade tappat bort mina alvedon så natten vart lång. Vi var kvar hos pappa och åt kycklingvingar innan vi begav oss hem. Jag mådde svindåligt och kräktes upp all stark mat och kände mig helt död. Men natten blev bra och idag känner jag mig mycket bättre. Lite halsbränna bara.

En sjuk grej som hände imorse var att jag höll på att anklaga Py för att ha kissat precis bredvid mig nedanför kudden. Men det luktade liksom inte kiss och efter ett tag kom Martin fram till att det var jag som hade läckt ut bröstmjölk! Haha! Det har kommit några droppar tidigare men inte såhär mycket. Måste ha legat och pressat mot den :P Jag har kommit in i en fas där det känns som att jag inte kommer att föda snart. Som om jag bara har en stor melon i magen som ska vara kvar där resten av mitt liv. Jag kommer att sakna melonen i magen. Det kommer bli så tomt. Man har vant sig med alla rörelser.

Idag vet jag ännu inte om dagen kommer ägnas åt att städa och fixa med annat bra eller om jag kommer däcka i soffan. Är inte så pigg som jag önskar att jag var. Fint med snö ute ! :)

Over and out!


Jobbig natt

Inatt blev det inte mycket sova. Har inte gjort annat än att snyta mig och sprungit på toaletten. Men man ska vara glad att man inte har feber :) Idag ska jag bara ta det lugnt. Vila upp mig och hoppas att förkylningen går över tills imorgon. Har begärt första föräldrapenningen som beräknas komma den 26e december!! Haha man önskar att man slapp allt som har med försäkringskassan att göra. Jag kommer att få 180 kronor per dag och dem är det 20% skatt på också. Kanske är lite okänsligt att gnälla över småsaker när andra har det sämre. Jag får glädjas över att jag snart kommer att ha en egen liten sötnos att kela med istället :) Det kommer vara värt det.

Nu blir det lite chill och mys med Martin. Pussokram!


Lite bilder :)



Magen vecka 37+6



Våran fina pumpa :)



Min favoritmisse <3


Bara 14 dagar kvar.. (Eller kanske lite mer/mindre)

Idag låg jag kvar tills klockan var ett och tyckte lite synd om mig själv eftersom jag har mått superdåligt inatt. Men nu när jag väl är uppe och har tagit en alvedon mår jag faktiskt ganska bra.
Det slog mig nyss att det bara är 2 veckor kvar idag :) plus, minus några dagar eller så. Magen är helt stel eftersom den är så stor och ibland när man får sammandragningar blir den om möjligt ännu hårdare. Kanske tar en bild idag så ni får se :)
Älsklingen har ägnat en och en halv timma till att laga mat :) Lasange blir det, mums! Det är lite tråkigt bara att man är mätt efter en tugga eller två.

Ska snora lite i soffan nu sen kanske jag ska plocka fram symaskinen om jag orkar. Behöver sy påslakan och örngott till vår lille sötnos. Måtten vi har köpt täcket i är inte så vanligt. Men har fått jättesött tyg av faster Kiki.

Ha en fin dag !


RSS 2.0