Vecka 18 dag 4

Hejsan.

Igår var det midsommarafton. En väldigt trevlig sådan med sol, god mat och trevligt sällskap.
Idag verkar solen ha gömt sig men senare kommer Madde, Ellen och Jimmy hit så trevligt sällskap får vi :)
I övrigt har det inte hänt så särskillt mycket. Jag har jobbat ganska mycket. Nu blir det lugnt med jobb ett tag framöver och all min energi kommer att gå åt till att fixa saker med huset och börja plugga teorin.

På tisdag har halva graviditeten gått och vi har ett ultraljudsbesök att se fram emot på torsdag. Det är spännande. Jag väntar bara på att man ska känna sparkarna och få en lite större mage. Men nu känns det som att det börjar dra igång på riktigt! Det är roligt både för oss och dem runtomkring. Alla undrar hur mycket magen växt och hur man mår :)

Nej nu har vi lite att städa upp och frukost att sätta i oss. Hoppas ni haft en bra midsommar!

Pussokram Linnea

Förlååååt!

För att jag har varit askass på att uppdatera här.

Men. (alltid detta men) Det är såhär att jag inte har suttit vid en dator sen vi flyttade ifrån Leksand förra fredagen.
Jag har provjobbat denna vecka på Buketten i Norrköping och kommer få arbeta extra där så ofta det behövs. Jag har verkligen fått mycket uppskattning och mina arbetsgivare är väldigt stöttande och intresserade av vad jag kan tillföra i butiken. Det känns som en dröm att få ett jobb bara och om jag ska vara helt ärlig så tror jag att det är där jag kommer att hamna ett tag framöver.

Det är en som ska pensioneras i sommar och jag hade kunnat få hennes tjänst lät det som. Jag har berättat som det är att jag kommer behöva vara mammaledig i så fall ett tag så nu får vi väl se hur de resonerar. Men jag var väldigt noga med att påpeka att jag kommer ge allt ifall jag får stanna på företaget.

Så nu blir det att ta det som det kommer helt enkelt och jobba så ofta jag kan. Fram tills midsommar skulle det kunna bli en del men sedan lugnt tills i augusti. Det gör inte så mycket eftersom jag har ett körkort att ta och ett hus att flytta in i. Ni får hålla tummarna för att jag får fast efter jul :) Det håller jag mina tummar för iallafall!

Första veckan på buketten har varit superrolig och jag har verkligen fått möjlighet att visa vad jag kan. Det har blivit mycket exponering men även binderi och en del i kassan. Dagarna har varit 7 timmar långa med en timmas lunch. Jag tog även idag eftersom min chef frågade igår om jag hade möjlighet att jobba. Så åtta timmar en röd dag :) Det är inte helt fel. Känslan av att veta att det kommer komma in pengar som jag har förtjänat genom att utföra det roligaste yrket jag vet är obeskrivlig. Jag önskar att alla kunde få veta hur det är. just nu känns det som att jag har kommit in i en fas i livet då allt är möjligt och jag kan nu faktiskt vara stolt över mig själv. 

Detta är lite som bidrar till min lycka:

-Jag har gått två utbildningar klart till dekoratör och florist
-Jag har fått mitt drömjobb mitt i en finanskris
-Jag har en underbar pojkvän som gör allt för mig
-Jag har en underbar familj/släkt som stöttar mig
-Jag ska bli mamma i november
-Jag har/håller på att flytta till hus
-Jag ska äntligen få råd att ta mitt körkort
-Sist men inte minst så har jag faktiskt en hel drös med ädelstenar som jag lärt känna under åren :)
 

Hur skulle det kunna bli bättre? Ååååh jag hoppas att jag kan sprida lite av mina lyckokänslor till er läsare och att ni själva har en hel del att glädjas åt.

Förutom allt detta så har vecka femton snart passerat. Fort som tusan har den svept förbi. På tisdag har jag varit gravid i fyra månader och har bara fem kvar. Snart borde magen sätta fart lite också tror jag. Imorgon fyller min kära sambo 21 år och det ska firas med tårta och mat ute i krokek. Eller älgstorp som det faktiskt heter där vi bor. Under morgondagen ska jag även hinna med att rösta och vara hundvakt åt Sippan. Sen hoppas jag få lite egen tid med Martin eftersom vi imorgon har varit tillsammans i två år. Två år utan att bli osams. Hmmn hur kan detta vara möjligt? Jag brukade vara en känslofylld flicka med enn väldigt växlande humör. Jag tror faktiskt att det kan vara så att jag har träffat en kille som kan göra mig till en gladare och mer självsäker Linnea. Han har en förmåga att smitta av sig med sin lugna inställning. Även om jag kan vara lite bitter och grinig ibland.

Nu vill jag passa på att säga förlåt igen för världens längsta inlägg. Hoppas ni inte somnade eller så. Ifall ni har läst ända hit är ni duktiga :)

Ha det så fint! Pussokramar från världens lyckligaste Linnea


RSS 2.0